Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momias F.c San Carlos Team
Attack 3 Tactiek Liarly
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten good
weak Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Atance probeert naar een medespeler te passen. Auribault rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay haalt uit met een fantastische trap. Ibeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Manquilef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfugaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manquilef. Manfugaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Manfugaz kan niet meer verder spelen. Auge komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Urzay kopt de bal weg. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Tucker is nu in balbezit. Tucker geeft een hoge lob. Ibeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Penkov is nu in balbezit. Penkov geeft de bal voor. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Ibeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - San Carlos Team 0:1

12e minuut.
Castro speelt de bal door. Atance rent richting de bal. Atance geeft een lange en hoge pass. Urzay rent richting de bal. Urzay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Arguedas geeft een hoge lob. Inworp. Tucker met een snelle inworp. Kriško geeft de bal voor. Urzay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - San Carlos Team 0:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arguedas rent richting de bal. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker geeft een lange en hoge pass. Ibeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker speelt de bal door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela schiet op doel. Ibeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - San Carlos Team 0:3

39e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos geeft een hoge lob. Tucker is nu in balbezit. Tucker geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 76%, San Carlos Team 24%.
Momias F.c - San Carlos Team 0:3

56e minuut.
Arguedas geeft een lange en hoge pass. Penkov rent richting de bal. Met opzet legt Manquilef zijn tegenspeler op de grond. Manquilef krijgt een gele kaart. Penkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kriško met een snel genomen vrije trap. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. Ibeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urzay is nu in balbezit. Urzay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - San Carlos Team 0:4

59e minuut.
Arguedas rent richting de bal. Arguedas geeft een lange en hoge pass. Salinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Manquilef de bal. Manquilef schiet op doel. Moen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Machado geeft een hoge lob. Arguedas is nu in balbezit. Castro is nu in balbezit. Arguedas onderschept slim de pass. Arguedas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Petruţ geeft een hoge lob. Matoš kopt de bal weg. Auribault met een sublieme pass. Manquilef rent richting de bal. Manquilef draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Brizuela rent richting de bal. Auribault legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Auribault krijgt een gele kaart. Brizuela raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ibeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. Manquilef is nu in balbezit. Daar is Manquilef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manquilef schiet op doel. Moen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - San Carlos Team 1:4

77e minuut.
Petruţ is nu in balbezit. Petruţ geeft een hoge lob. Manquilef rent richting de bal. Manquilef haalt uit met een fantastische trap. Moen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momias F.c - San Carlos Team 2:4

80e minuut.
Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spini geeft een lange en hoge pass. Greenwood speelt de bal door. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matoš springt en kopt de bal. Moen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Spini kan de bal niet met de borst controleren. Penkov is nu in balbezit. Penkov geeft de bal voor. Tucker is nu in balbezit. Tucker geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ibeas bokst de bal weg. Urzay krijgt zijn hoofd ertegen. Ibeas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momias F.c 53%, San Carlos Team 47%.
Momias F.c - San Carlos Team 2:4