Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soto FC San Jose fc.
Barca Ofensiva Tactiek Jose
58% Balbezit 42%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Prinzessin verovert de bal door een tackle van achteren. Hagges met een sublieme pass. Jiménez geeft een hoge lob. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is De La Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - San Jose fc. 0:1

6e minuut.
Hagges speelt de bal door. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soto FC - San Jose fc. 1:1

15e minuut.
Paniagua rent richting de bal. Araba verovert de bal door een tackle van achteren. Araba met een sublieme pass. Ben Khalifa geeft de bal voor. De La Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Kuczera passt de bal in één keer door. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga draait met de bal, schiet en ... Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ben Khalifa met een snelle inworp. Sequeira rent richting de bal. Sequeira speelt de bal door. Jiménez geeft de bal voor. De La Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Carr draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Correira de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Khalifa zal de hoekschop nemen. De La Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen. Roriz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Singh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Portuga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Singh geeft een lange en hoge pass. Portuga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - San Jose fc. 2:1

41e minuut.
Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh begaat een overtreding. Kuczera raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuczera met een snel genomen vrije trap. Portuga krijgt zijn hoofd ertegen. Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soto FC 57%, San Jose fc. 43%.
Soto FC - San Jose fc. 2:1

63e minuut.
Suazo probeert naar een medespeler te passen. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Aebi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aebi krijgt een gele kaart. Carr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De La Cuesta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Roriz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soto FC - San Jose fc. 2:2

66e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Aebi verovert de bal door een tackle van achteren. Aebi passt de bal met de wreef. Urrutia met een sublieme pass. Ben Khalifa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Paniagua passt de bal met de wreef. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga haalt uit met een fantastische trap. Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - San Jose fc. 3:2

79e minuut.
Singh onderschept slim de pass. Singh geeft een lange en hoge pass. Daar is De La Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soto FC - San Jose fc. 3:3

88e minuut.
Suazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suazo passt de bal in één keer door. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - San Jose fc. 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soto FC 49%, San Jose fc. 51%.
Soto FC - San Jose fc. 3:4