Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Carlos Team San Jose fc.
Liarly Tactiek Jose
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 37
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Atance probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela schiet op doel. Lanchester bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - San Jose fc. 1:0

39e minuut.
Kriško bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriško speelt de bal door. Jiménez geeft de bal voor. Carr kopt de bal weg. De La Cuesta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sequeira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Carlos Team - San Jose fc. 1:1

41e minuut.
Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges probeert naar een medespeler te passen. Tucker rent richting de bal. Brizuela rent richting de bal. Brizuela haalt uit met een fantastische trap. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urzay is nu in balbezit. Urzay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - San Jose fc. 2:1

43e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Hagges geeft de bal voor. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta geeft een hoge lob. Carr maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Atance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequeira is nu in balbezit. Atance onderschept slim de pass. Atance geeft de bal voor. Brizuela is nu in balbezit. Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - San Jose fc. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 47%, San Jose fc. 53%.
San Carlos Team - San Jose fc. 3:1

56e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz geeft een lange en hoge pass. Urzay rent richting de bal. Urzay schiet op doel. Lanchester bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atance geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urzay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lanchester trapt de bal weg van het doel. Hagges kopt de bal weg. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Penkov speelt de bal door. Atance is nu in balbezit. Atance geeft een hoge lob. Urzay rent richting de bal. Urzay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tucker met de inworp. Shinoda rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Atance rent richting de bal. Atance speelt de bal door. Urzay rent richting de bal. Urzay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - San Jose fc. 4:1

88e minuut.
Manfugaz passt de bal zonder na te denken. Urzay rent richting de bal. Bala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urzay raakt geblesseerd tijdens het duel. Brizuela legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lanchester bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 49%, San Jose fc. 51%.
San Carlos Team - San Jose fc. 4:1