Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limonense San Carlos Team
Futbol moderno 2 Tactiek Liarly
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 40.5
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Amborsi passt de bal in één keer door. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński passt de bal in één keer door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Daar is Miauczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penkov is nu in balbezit. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Moen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 1:0

4e minuut.
Manfugaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Björklund met de inworp. Pöllinger rent richting de bal. Pöllinger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Penkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulgurcuoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ócsai geeft de bal voor. Moen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 2:0

10e minuut.
Pöllinger kopt de bal weg. Manfugaz kan de bal niet met de borst controleren. Björklund is nu in balbezit. Björklund geeft de bal voor. Miauczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Moen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Terneux speelt de bal door. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 3:0

14e minuut.
Ócsai verovert de bal door een tackle van achteren. Ócsai met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Moen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 4:0

34e minuut.
Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński passt de bal in één keer door. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Moen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 33%, San Carlos Team 67%.
Limonense - San Carlos Team 4:0

48e minuut.
Leśniewski passt de bal met de wreef. Björklund met een sublieme pass. Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moen met een harde bal richting middenveld. Björklund kopt de bal weg. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Machado kopt de bal weg. Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai geeft een hoge lob. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 5:0

57e minuut.
Pöllinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurtado de bal. Terneux probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz geeft de bal voor. Ócsai is nu in balbezit. Ócsai geeft een hoge lob. Miauczyński kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hurtado kopt de bal weg. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Manfugaz begaat een overtreding. Manfugaz krijgt een gele kaart. Leśniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miauczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado geeft een hoge lob. Ócsai heeft problemen om de bal te vangen. Ócsai geeft een lange en hoge pass. Leśniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Amborsi verovert de bal door een tackle van achteren. Amborsi passt de bal met de wreef. Terneux speelt de bal door. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Björklund geeft een hoge lob. Miauczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 6:0

71e minuut.
Urzay met een sublieme pass. Daar is Atance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśniewski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ócsai is nu in balbezit. Ócsai passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Miauczyński onderschept slim de pass. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Moen bokst de bal weg. Leśniewski is nu in balbezit. Paal!

74e minuut.
Brizuela rent richting de bal. Amborsi verovert de bal door een tackle van achteren. Amborsi met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. Moen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ócsai probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Terneux probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. Moen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pöllinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pöllinger passt de bal in één keer door. Calvo rent richting de bal. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski geeft een lange en hoge pass. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - San Carlos Team 7:0

88e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Amborsi rent richting de bal. Amborsi passt de bal in één keer door. Miauczyński geeft een lange en hoge pass. Terneux springt en kopt de bal. Paal! Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Moen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay begaat een overtreding. Pöllinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ócsai met een snel genomen vrije trap. Miauczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 19%, San Carlos Team 81%.
Limonense - San Carlos Team 7:0