Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose fc. Paraíso FC
Jose Tactiek Tactica 4-4-2
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.3 gemiddelde waardering 49.6
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap. Enchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - Paraíso FC 1:0

17e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr is nu in balbezit. Carr passt de bal met de wreef. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Enchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carr is nu in balbezit. Carr schiet op doel. Enchev bokst de bal weg. De La Cuesta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ben Khalifa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kostourek de bal. Carr is nu in balbezit. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kostourek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Khalifa is nu in balbezit. Ben Khalifa passt de bal zonder na te denken. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr draait met de bal, schiet en ... Enchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr draait met de bal, schiet en ... Enchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Čonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa onderschept slim de pass. Ben Khalifa geeft een hoge lob. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Enchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chouy geeft de bal voor. Daar is Bala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras schiet op doel. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
rent richting de bal. geeft een hoge lob. Huras kopt de bal weg. Rybar rent richting de bal. Rybar draait met de bal, schiet en ... Lanchester bokst de bal weg. Rybar is nu in balbezit. Rybar schiet op doel. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čečenikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouy geeft een hoge lob. Huras rent richting de bal. Huras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas speelt de bal door. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Jose fc. - Paraíso FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 57%, Paraíso FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose fc. - Paraíso FC 1:1

51e minuut.
Čonka verovert de bal door een tackle van achteren. Čonka geeft een hoge lob. Čečenikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas geeft een hoge lob. Huras springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - Paraíso FC 1:2

55e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas rent richting de bal. Daar is Čečenikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečenikovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yolçuyev probeert naar een medespeler te passen. Chouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouy speelt de bal door. Huras is nu in balbezit. Huras draait met de bal, schiet en ... Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - Paraíso FC 1:3

58e minuut.
Carr passt de bal in één keer door. Bala geeft een hoge lob. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev geeft een hoge lob. Rybar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt de bal. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa passt de bal met de wreef. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap. Enchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta schiet op doel. Enchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra passt de bal met de wreef. Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev haalt uit met een fantastische trap. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - Paraíso FC 1:4

74e minuut.
Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda geeft een hoge lob. Grilo kopt de bal weg. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ben Khalifa zijn tegenspeler op de grond. Ben Khalifa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tejnóra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tejnóra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huras rent richting de bal. Huras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rybar is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 64%, Paraíso FC 36%.
San Jose fc. - Paraíso FC 1:4