Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Seremos AC Milano1899
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Quesada speelt de bal door. Carlson rent richting de bal. Carlson geeft een lange en hoge pass. Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Canales probeert de bal aan de voet te houden. Perry is nu in balbezit. Norton maakt een afschuwelijke overtreding. Perry raakt geblesseerd tijdens het duel. Miller wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
López geeft een hoge lob. Galindo is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Seremos - AC Milano1899 1:0

23e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales onderschept slim de pass. Canales geeft een hoge lob. Quesada springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sansegundo speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hurones Seremos - AC Milano1899 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Carlson de bal. Carlson met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Perry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loria rent richting de bal. Canales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canales is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva speelt de bal door. Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria haalt uit met een fantastische trap. Galindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Seremos 48%, AC Milano1899 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hurones Seremos - AC Milano1899 1:1

52e minuut.
Zeledón speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft een hoge lob. Daar is Cayasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cayasso haalt uit met een fantastische trap. Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Sansegundo kopt de bal weg. Desanti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt een gele kaart. Desanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Desanti met een snel genomen vrije trap. Cayasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayasso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Seremos - AC Milano1899 1:2

61e minuut.
Carlson rent richting de bal. Carlson geeft een lange en hoge pass. Blanco springt en kopt de bal. Loria rent richting de bal. Loria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zeledón geeft een hoge lob. Ocampo kopt de bal weg. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Carter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Seremos - AC Milano1899 1:3

76e minuut.
Anchieta geeft een hoge lob. Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Desanti is nu in balbezit. Desanti geeft de bal voor. Ocampo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Seremos 56%, AC Milano1899 44%.
Hurones Seremos - AC Milano1899 1:3