Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guepardos Alegres Deportivo Saprissa
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 26
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Zorabyan geeft een lange en hoge pass. Quaquaro kopt de bal weg. Daar is Pierluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierluca geeft de bal voor. Verstraeten krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Zorabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. León onderschept slim de pass. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Verstraeten haalt uit met een fantastische trap. Nejman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verstraeten rent richting de bal. Verstraeten haalt uit met een fantastische trap. Anderson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Deportivo Saprissa 0:1

35e minuut.
McGregor speelt de bal door. Quaquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaquaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nejman de bal. Nejman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Deportivo Saprissa 0:2

44e minuut.
Zorabyan onderschept slim de pass. Zorabyan speelt de bal door. Verstraeten rent richting de bal. Quaquaro rent richting de bal. Quaquaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guepardos Alegres 54%, Deportivo Saprissa 46%.
Guepardos Alegres - Deportivo Saprissa 0:2

46e minuut.
Quaquaro speelt de bal door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benkő krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Quaquaro verovert de bal door een tackle van achteren. Quaquaro geeft een lange en hoge pass. Villegas controleert de bal met de borst. Pierluca geeft een hoge lob. Anderson bokst de bal weg. Verstraeten krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Deportivo Saprissa 0:3

59e minuut.
Canindé met een harde bal richting middenveld. Blanquedano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quaquaro. Quaquaro krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benkő rent richting de bal. Villegas is nu in balbezit. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. León rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barcelona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diez heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Villegas geeft een hoge lob. Inworp. Pierluca met een snelle inworp. Quaquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaquaro speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barcelona met een sublieme pass. Diez rent richting de bal. Diez probeert naar een medespeler te passen. Verstraeten is nu in balbezit. Verstraeten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nejman passt de bal zonder na te denken. Quaquaro rent richting de bal. Quaquaro haalt uit met een fantastische trap. Anderson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Deportivo Saprissa 0:4

86e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Verstraeten is nu in balbezit. Blanquedano rent richting de bal. Verstraeten onderschept slim de pass. Verstraeten draait met de bal, schiet en ... Anderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guepardos Alegres 57%, Deportivo Saprissa 43%.
Guepardos Alegres - Deportivo Saprissa 0:4