Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rinocerontes Éticos Rinocerontes Hipnotizados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Tapia rent richting de bal. Lonnis is nu in balbezit. Tapia rent richting de bal. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinocerontes Éticos - Rinocerontes Hipnotizados 1:0

22e minuut.
Cayasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lonnis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ugalde geeft een hoge lob. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina met een sublieme pass. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Cayasso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lonnis. Lonnis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Brota is nu in balbezit. Tapia onderschept slim de pass. Tapia speelt de bal door. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Ugalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephens rent richting de bal. Stephens met een sublieme pass. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Brizuela met een sublieme pass. Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal met de wreef. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Éticos 57%, Rinocerontes Hipnotizados 43%.
Rinocerontes Éticos - Rinocerontes Hipnotizados 1:0

52e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Stephens geeft een lange en hoge pass. Cruz rent richting de bal. Revollo onderschept slim de pass. Revollo draait met de bal, schiet en ... De Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cayasso is nu in balbezit. Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Cayasso rent richting de bal. Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Ugalde geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Scott is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero met een sublieme pass. Tapia is nu in balbezit. Tapia haalt uit met een fantastische trap. Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Éticos 63%, Rinocerontes Hipnotizados 37%.
Rinocerontes Éticos - Rinocerontes Hipnotizados 1:0