Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose Reborn Avispas Desguarnecidos
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski geeft de bal voor. MacQuilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuilkan haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schaken geeft een hoge lob. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić begaat een overtreding. Tomić krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Manni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goñi rent richting de bal. MacQuilkan verovert de bal door een tackle van achteren. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni schiet op doel. Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Namazov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Siles probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Everts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thomas met de inworp. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Siles rent richting de bal. Siles speelt de bal door. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Goñi verovert de bal door een tackle van achteren. Goñi met een sublieme pass. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lacayo rent richting de bal. Lacayo probeert naar een medespeler te passen. MacQuilkan speelt de bal door. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose Reborn 58%, Avispas Desguarnecidos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 0:0

48e minuut.
Brenden onderschept slim de pass. Brenden geeft een lange en hoge pass. Jarzębski heeft problemen om de bal te vangen. Namazov is nu in balbezit. Namazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Namazov de bal. Namazov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bagge met een harde bal richting middenveld. Goñi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Everts de bal onder controle te krijgen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ... Bagge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose Reborn 56%, Avispas Desguarnecidos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 0:0