Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarántulas Guardianes UD Superiores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bryce is nu in balbezit. Bryce passt de bal zonder na te denken. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Godínez rent richting de bal. Godínez passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - UD Superiores 1:0

12e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa met een sublieme pass. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal in één keer door. Poveda heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Redondo trapt de bal weg. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez begaat een overtreding. Godínez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarántulas Guardianes 57%, UD Superiores 43%.
Tarántulas Guardianes - UD Superiores 1:0

60e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft de bal voor. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Alos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alos speelt de bal door. Pino rent richting de bal. Poveda begaat een overtreding. Pino raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Redondo bokst de bal weg.

73e minuut.
Godínez speelt de bal door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarántulas Guardianes - UD Superiores 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarántulas Guardianes 46%, UD Superiores 54%.
Tarántulas Guardianes - UD Superiores 2:0