Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra xics Mariners Subterranis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Comella rent richting de bal. Comella geeft de bal voor. Farré rent richting de bal. Bondància verovert de bal door een tackle van achteren. Bondància haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reguera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - Mariners Subterranis 0:1

11e minuut.
Reguera is nu in balbezit. Reguera geeft de bal voor. Klungelig pakt Barberà de bal. Rúbio rent richting de bal. Rúbio draait met de bal, schiet en ... San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comella geeft een hoge lob. Fiter rent richting de bal. Servants tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Servants krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Barberà met een harde bal richting middenveld. Reguera kopt de bal weg. Sans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segalès rent richting de bal. Segalès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fiter met een snelle inworp. Segalès rent richting de bal. Comella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comella krijgt een gele kaart. Segalès roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Segalès kan niet meer verder spelen. Serarols komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Barberà speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faugerat met een snelle inworp. Serarols is nu in balbezit. Serarols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andorra xics - Mariners Subterranis 1:1

38e minuut.
Guitart met een sublieme pass. Rúbio rent richting de bal. Muntanter rent richting de bal. Rúbio verovert de bal door een tackle van achteren. Rúbio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - Mariners Subterranis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 36%, Mariners Subterranis 64%.
Andorra xics - Mariners Subterranis 2:1

48e minuut.
Servants heeft problemen om de bal te vangen. Sans bereikt de bal nog maar net als eerste. Sans geeft een lange en hoge pass. Bondància rent richting de bal. Bondància haalt uit met een fantastische trap. Rosselló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Geli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilaubí. Geli raakt geblesseerd tijdens het duel. Baqueró met een snel genomen vrije trap. Comet rent richting de bal. Bondància verovert de bal door een tackle van achteren. Bondància schiet op doel. Rosselló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andorra xics - Mariners Subterranis 2:2

80e minuut.
Pirat geeft de bal voor. Inworp. Faugerat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Serarols geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Fiter rent richting de bal. Servants bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fiter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 48%, Mariners Subterranis 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andorra xics - Mariners Subterranis 2:2