Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Esgarrifosos Andorra xics
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tedesco is nu in balbezit. Segalès verovert de bal door een tackle van achteren. Segalès passt de bal met de wreef. Rúbio is nu in balbezit. Rúbio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rosselló onderschept slim de pass. Segalès is nu in balbezit. Rosselló onderschept slim de pass. Rosselló met een sublieme pass. Guitart rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guitart neemt de hoekschop. Faugerat rent richting de bal. Rúbio is nu in balbezit. Rúbio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalès is nu in balbezit. Segalès passt de bal met de wreef. Rúbio is nu in balbezit. Rúbio draait met de bal, schiet en ... Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Esgarrifosos 63%, Andorra xics 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Actors Esgarrifosos - Andorra xics 0:0

50e minuut.
Guitart geeft een hoge lob. Auriola geeft een lange en hoge pass. Cartes rent richting de bal. Segalès onderschept slim de pass. Segalès schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Maragall is nu in balbezit. Escudé is nu in balbezit. Maragall is nu in balbezit. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tedesco onderschept slim de pass. Tedesco geeft een lange en hoge pass. Farré heeft problemen om de bal te vangen. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Esgarrifosos 61%, Andorra xics 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Actors Esgarrifosos - Andorra xics 0:0