Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops Adictes Ànecs Adictes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Barberà de bal onder controle te krijgen. Sansa is nu in balbezit. Torras rent richting de bal. Sansa verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Taulats is nu in balbezit. Taulats passt de bal zonder na te denken. Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa onderschept slim de pass. Sansa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Ànecs Adictes 1:0

38e minuut.
Pou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montellà. Pou raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barberà maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 39%, Ànecs Adictes 61%.
Llops Adictes - Ànecs Adictes 1:0

55e minuut.
Sansa rent richting de bal. Sansa passt de bal in één keer door. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gabriel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Ànecs Adictes 2:0

56e minuut.
Torras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa speelt de bal door. Klungelig pakt Barberà de bal. Barberà haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carmany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Colell onderschept slim de pass. Massip is nu in balbezit. Colell rent richting de bal. Colell draait met de bal, schiet en ... Bonjorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Ànecs Adictes 2:1

77e minuut.
Taulats met een snelle inworp. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip draait met de bal, schiet en ... Colell rent richting de bal. Colell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Llops Adictes - Ànecs Adictes 2:2

83e minuut.
Freitas met een sublieme pass. Trullols is nu in balbezit. Trullols speelt de bal door. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Ànecs Adictes 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 40%, Ànecs Adictes 60%.
Llops Adictes - Ànecs Adictes 2:3