Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Engranatges pirats del karma Terminèitors Esmaperduts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ros is nu in balbezit. Llorenç onderschept slim de pass. Llorenç met een sublieme pass. Barberà rent richting de bal. Barberà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 1:0

11e minuut.
Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans speelt de bal door. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Barberà is nu in balbezit. Dot rent richting de bal. Dot passt de bal met de wreef. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre schiet op doel. Bigorra bokst de bal weg.

25e minuut.
Cholo met de inworp. Galvany rent richting de bal. Galvany speelt de bal door. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ros is nu in balbezit. Grandpierre verovert de bal door een tackle van achteren. Dot begaat een overtreding. Grandpierre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cascudo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bigorra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grandpierre de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 46%, Terminèitors Esmaperduts 54%.
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 2:0

53e minuut.
Fans passt de bal zonder na te denken. Grandpierre rent richting de bal. Dot rent richting de bal. Grandpierre onderschept slim de pass. Grandpierre draait met de bal, schiet en ... Bigorra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 3:0

86e minuut.
Bondància kopt de bal weg. Cascudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascudo passt de bal met de wreef. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Engranatges pirats del karma 46%, Terminèitors Esmaperduts 54%.
Engranatges pirats del karma - Terminèitors Esmaperduts 3:0