Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cantants i els 7 nanets Animalots dels Boscos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft een hoge lob. Freixas probeert de bal met de borst te controleren. Freixas draait met de bal, schiet en ... Ribolleda onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cantants i els 7 nanets - Animalots dels Boscos 1:0

7e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferràs onderschept slim de pass. Ferràs speelt de bal door. Gironès rent richting de bal. Gironès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salvals heeft problemen om de bal te vangen. Ferràs is nu in balbezit. Salvals met een sublieme pass. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironès draait met de bal, schiet en ... Llorens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ferràs met een sublieme pass. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironès passt de bal in één keer door. le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. le Bris geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantants i els 7 nanets 38%, Animalots dels Boscos 62%.
Cantants i els 7 nanets - Animalots dels Boscos 1:0

50e minuut.
Luena rent richting de bal. Ferràs verovert de bal door een tackle van achteren. Ferràs passt de bal met de wreef. Gironès is nu in balbezit. Gironès haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
le Bris met een snelle inworp. Ferràs rent richting de bal. Aldosa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aldosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aldosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ferràs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferràs met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Beixaconill passt de bal met de wreef. Ribolleda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beixaconill de bal. Freixas rent richting de bal. Freixas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Luena geeft een hoge lob. Carvahal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beixaconill. Beixaconill krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Salvals rent richting de bal. Ferràs onderschept slim de pass. Ferràs passt de bal met de wreef. Gironès is nu in balbezit. Gironès schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cantants i els 7 nanets 55%, Animalots dels Boscos 45%.
Cantants i els 7 nanets - Animalots dels Boscos 1:0