Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M@nchester united stars fc Paris.Saint-Germain
adik 1-1 Tactiek sts
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


19e minuut.
Flauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic met een sublieme pass. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M@nchester united stars fc - Paris.Saint-Germain 1:0

25e minuut.
Doknić is nu in balbezit. Doknić passt de bal zonder na te denken. Cirolini rent richting de bal. Cirolini speelt de bal door. Ciumacenco is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doknić met een sublieme pass. Cirolini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halilaj. Halilaj krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zerneri geeft een hoge lob. Schwartz kopt de bal weg. Daar is Smishko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkut rent richting de bal. Majkut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Farmer trapt de bal weg van het doel. Zerneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic maakt een afschuwelijke overtreding. Calaşnic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@nchester united stars fc 65%, Paris.Saint-Germain 35%.
M@nchester united stars fc - Paris.Saint-Germain 1:0

63e minuut.
Cirolini speelt de bal door. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cirolini zal de hoekschop nemen. Ciumacenco krijgt zijn hoofd ertegen. Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kofidis probeert naar een medespeler te passen. Majkut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barriaga. Barriaga krijgt een gele kaart. Majkut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zerneri wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M@nchester united stars fc - Paris.Saint-Germain 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@nchester united stars fc 62%, Paris.Saint-Germain 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M@nchester united stars fc - Paris.Saint-Germain 1:1