Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MK Dons `Fortrading Meridian` Rezina
MK 4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 16
very good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Petrea passt de bal met de wreef. Toche is nu in balbezit. Toche geeft de bal voor. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Becla rent richting de bal. Mediaş is nu in balbezit. Mediaş passt de bal zonder na te denken. Carcalete rent richting de bal. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 1:0

8e minuut.
Jaroszyński kopt de bal weg. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrea. Carcalete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Becla komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Mediaş is nu in balbezit. Curcenco is nu in balbezit. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński schiet op doel. De bal raakt de paal. Nevoia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mediaş speelt de bal door. Klungelig pakt Carcalete de bal. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Becla geeft de bal voor. Daar is Glovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nevoia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Curcenco speelt de bal door. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava passt de bal zonder na te denken. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 2:0

24e minuut.
Curcenco heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński passt de bal in één keer door. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Curcenco de bal. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński passt de bal met de wreef. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 3:0

30e minuut.
Inworp. Orrego met een snelle inworp. Wierszewski met een sublieme pass. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piaçava passt de bal in één keer door. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal met de wreef. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 35%, `Fortrading Meridian` Rezina 65%.
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 3:0

55e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Piaçava is nu in balbezit. Piaçava speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel. Nevoia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 4:0

57e minuut.
Maiuc passt de bal in één keer door. Piaçava heeft problemen om de bal te vangen. Piaçava passt de bal in één keer door. Jaroszyński heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Wierszewski de bal. Becla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodean begaat een overtreding. Bodean krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zamfir speelt de bal door. Curcenco probeert naar een medespeler te passen. Mediaş is nu in balbezit. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Becla kopt de bal weg. Bodean rent richting de bal. Wierszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wierszewski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mutoi de bal onder controle te krijgen. Nevoia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 5:0

74e minuut.
Glovan probeert naar een medespeler te passen. Bodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 6:0

84e minuut.
Mutoi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wierszewski met de inworp. Becla is nu in balbezit. Becla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Becla is nu in balbezit. Becla probeert naar een medespeler te passen. Carcalete rent richting de bal. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Nevoia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 37%, `Fortrading Meridian` Rezina 63%.
MK Dons - `Fortrading Meridian` Rezina 6:0