Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:34
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17596
Sasa, Grisa si Ion `Asena-Textil` Ungheni
532D Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten poor
very good Passen hopeless
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Del Sole met een sublieme pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 1:0

5e minuut.
Canuda speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal met de wreef. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Meigas met de inworp. Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias passt de bal met de wreef. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 2:0

22e minuut.
Barbalias rent richting de bal. Barbalias geeft een hoge lob. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 3:0

24e minuut.
Del Sole met een snelle inworp. Darcourt is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cucimenco ... Strafschop! Cucimenco krijgt een gele kaart. Darcourt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pohl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 4:0

27e minuut.
Pohl speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pohl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ricardo de bal. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Del Sole de bal. Del Sole speelt de bal door. Pohl met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Barbalias kopt de bal weg. Panea bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 5:0

45e minuut.
Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal in één keer door. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Păunescu probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Movilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ricardo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panea verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 19%, `Asena-Textil` Ungheni 81%.
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 6:0

49e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt schiet op doel. Movilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 7:0

51e minuut.
Barbalias passt de bal in één keer door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo geeft de bal voor. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Louzao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea met de inworp. Bouroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouroş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grzegorzewski met een harde bal richting middenveld. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Pohl speelt de bal door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Movilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Louzao kopt de bal weg. Darcourt rent richting de bal. Darcourt passt de bal in één keer door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Movilă met een harde bal richting middenveld. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole geeft een lange en hoge pass. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Panea trapt de bal weg. Del Sole kopt de bal weg. Daar is Jurja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Movilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Movilă trapt de bal weg. Del Sole kopt de bal weg. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Louzao met een sublieme pass. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Movilă trapt de bal weg van het doel. Barbalias kopt de bal weg. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cucimenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Meigas probeert naar een medespeler te passen. Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias passt de bal in één keer door. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Del Sole passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt passt de bal met de wreef. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cogan de bal. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Movilă met een harde bal richting middenveld. Del Sole kopt de bal weg. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Movilă met een sublieme pass. Cogan heeft problemen om de bal te vangen. Pohl speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Panea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vasuleanu met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl passt de bal in één keer door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cogan onderschept slim de pass. Barbalias onderschept slim de pass. Barbalias passt de bal in één keer door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Movilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 8:0

90e minuut.
Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo met een sublieme pass. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Păunescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 15%, `Asena-Textil` Ungheni 85%.
Sasa, Grisa si Ion - `Asena-Textil` Ungheni 9:0