Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Besiktas Chisinau `Aroma` Anenii Noi
3412 - fix Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barajas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butchin de bal. Barajas onderschept slim de pass. Barajas geeft een hoge lob. Xydous maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mişin met de inworp. Barajas geeft een hoge lob. Budeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Jaruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruc geeft de bal voor. Barajas geeft de bal voor. Budeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Məhərrəmov speelt de bal door. Xydous rent richting de bal. Xydous passt de bal zonder na te denken. Budeanu is nu in balbezit. Budeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Məhərrəmov met de inworp. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas met een sublieme pass. Budeanu rent richting de bal. Budeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tabîrţă probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mişin met een snelle inworp. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 2:0

18e minuut.
Daar is Məhərrəmov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məhərrəmov met een sublieme pass. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 3:0

23e minuut.
Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas passt de bal in één keer door. Staruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous onderschept slim de pass. Xydous schiet op doel. Cerbadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gîrlean bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov geeft de bal voor. Jaruc kopt de bal weg. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ... Cerbadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaruc speelt de bal door. Iaruşavicius heeft problemen om de bal te vangen. Budeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Staruş rent richting de bal. Xydous verovert de bal door een tackle van achteren. Xydous haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 4:0

31e minuut.
Barajas probeert naar een medespeler te passen. Budeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeanu probeert naar een medespeler te passen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pletosu met een sublieme pass. Barajas rent richting de bal. Barajas passt de bal zonder na te denken. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cerbadji met een harde bal richting middenveld. Macoveiciuc heeft problemen om de bal te vangen. Barajas met een sublieme pass. Budeanu heeft problemen om de bal te vangen. Budeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Məhərrəmov met een sublieme pass. Budeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruc speelt de bal door. Budeanu rent richting de bal. Budeanu draait met de bal, schiet en ... Cerbadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Besiktas Chisinau 22%, `Aroma` Anenii Noi 78%.
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 4:0

49e minuut.
Pletosu kopt de bal weg. Tabîrţă rent richting de bal. Xydous rent richting de bal. Klungelig pakt Xydous de bal. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Mişin de bal. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu speelt de bal door. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mişin rent richting de bal. Mişin passt de bal in één keer door. Barajas is nu in balbezit. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Klungelig pakt Staruş de bal. Xydous rent richting de bal. Xydous schiet op doel. Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 5:0

60e minuut.
Bătrînu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chilinari komt het veld opgelopen. Cerbadji trapt de bal weg van het doel. Pletosu kopt de bal weg. Daar is Budeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous rent richting de bal. Xydous haalt uit met een fantastische trap. Cerbadji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Cenuşchin komt het veld opgelopen. Maraşleţ komt het veld opgelopen. Purcel komt het veld opgelopen. Folgheraiter komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cenuşchin probeert naar een medespeler te passen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Barajas heeft problemen om de bal te vangen. Barajas speelt de bal door. Folgheraiter heeft problemen om de bal te vangen. Folgheraiter draait met de bal, schiet en ... Jaruc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Luşco is nu in balbezit. Gîrlean geeft een hoge lob. Folgheraiter kopt de bal weg. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 6:0

72e minuut.
Butchin rent richting de bal. Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas geeft een lange en hoge pass. Folgheraiter rent richting de bal. Folgheraiter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Macoveiciuc geeft een hoge lob. Purcel is nu in balbezit. Purcel probeert naar een medespeler te passen. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Daar is Iaruşavicius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgheraiter rent richting de bal. Folgheraiter draait met de bal, schiet en ... Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Folgheraiter komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tabîrţă is nu in balbezit. Folgheraiter verovert de bal door een tackle van achteren. Folgheraiter passt de bal in één keer door. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Macoveiciuc is nu in balbezit. Barajas onderschept slim de pass. Barajas met een sublieme pass. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Cenuşchin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barajas probeert naar een medespeler te passen. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Purcel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butchin kan de bal niet met de borst controleren. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas haalt uit met een fantastische trap. Folgheraiter is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lütfəliyev met een sublieme pass. Bajucov rent richting de bal. Bajucov passt de bal met de wreef. Folgheraiter rent richting de bal. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tabîrţă geeft een lange en hoge pass. Gîrlean kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maraşleţ de bal onder controle te krijgen. Chilinari rent richting de bal. Chilinari schiet op doel. Romanesco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Besiktas Chisinau 16%, `Aroma` Anenii Noi 84%.
FC Besiktas Chisinau - `Aroma` Anenii Noi 6:0