Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Asena-Textil` Ungheni `Moldcarton` Glodeni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ciumac met een sublieme pass. Nederiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nederiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nederiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Asena-Textil` Ungheni - `Moldcarton` Glodeni 1:0

27e minuut.
Cucimenco is nu in balbezit. Buhn is nu in balbezit. Buhn probeert naar een medespeler te passen. Barladian rent richting de bal. Barladian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cordunian is nu in balbezit. Jereghe onderschept slim de pass. Jereghe met een sublieme pass. Nederiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nederiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cerececea passt de bal in één keer door. Barladian is nu in balbezit. Buhn is nu in balbezit. Buhn haalt uit met een fantastische trap. Panea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Canuda speelt de bal door. Daar is Nederiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragarenco begaat een overtreding. Bragarenco krijgt een gele kaart. Nederiţă moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nederiţă kan niet meer verder spelen. Cogan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Klungelig pakt Cerececea de bal. Jereghe rent richting de bal. Jereghe passt de bal zonder na te denken. Barladian rent richting de bal. Barladian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 55%, `Moldcarton` Glodeni 45%.
`Asena-Textil` Ungheni - `Moldcarton` Glodeni 1:0

53e minuut.
Jurja heeft problemen om de bal te vangen. Bedeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedeladze met een sublieme pass. Barladian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barladian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciumac probeert naar een medespeler te passen. Jereghe kan de bal niet met de borst controleren. Buhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereghe onderschept slim de pass. Jereghe draait met de bal, schiet en ... Bergher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Asena-Textil` Ungheni 39%, `Moldcarton` Glodeni 61%.
`Asena-Textil` Ungheni - `Moldcarton` Glodeni 1:0