Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: MK Dons Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24250
MK Dons `CMC-Knauf` Chişinău
MK 4-4-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Cuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Becla rent richting de bal. Becla met een sublieme pass. Langiller is nu in balbezit. Langiller haalt uit met een fantastische trap. Zvertovschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Suhayb geeft een lange en hoge pass. Langiller heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `CMC-Knauf` Chişinău 1:0

25e minuut.
Plugaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski speelt de bal door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jaroszyński passt de bal zonder na te denken. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotovschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Langiller raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaroszyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `CMC-Knauf` Chişinău 2:0

42e minuut.
Orrego probeert naar een medespeler te passen. Chinaru rent richting de bal. Wierszewski begaat een overtreding. Chinaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Chinaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piaçava komt het veld opgelopen. Sualmaz komt het veld opgelopen. Codina komt het veld opgelopen. Zanette komt het veld opgelopen. Dracula komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 47%, `CMC-Knauf` Chişinău 53%.
MK Dons - `CMC-Knauf` Chişinău 2:0

61e minuut.
Coşieru heeft problemen om de bal te vangen. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hjortland met een sublieme pass. Suhayb rent richting de bal. Suhayb passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Coşieru geeft een hoge lob. Inworp. Dracula met de inworp. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `CMC-Knauf` Chişinău 3:0

74e minuut.
Suhayb geeft een lange en hoge pass. Zvertovschi met een sublieme pass. Hjortland kopt de bal weg. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Sturzu kan de bal niet met de borst controleren. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - `CMC-Knauf` Chişinău 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 37%, `CMC-Knauf` Chişinău 63%.
MK Dons - `CMC-Knauf` Chişinău 4:0