Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Soroceni` Chişinău `CMC-Knauf` Chişinău
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Gherber geeft de bal voor. Inworp. Prepeliţă met de inworp. Tartacuţa rent richting de bal. Tartacuţa geeft de bal voor. Zvertovschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carih rent richting de bal. Carih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - `CMC-Knauf` Chişinău 1:0

8e minuut.
Prepeliţă onderschept slim de pass. Prepeliţă geeft een lange en hoge pass. Cozmalî heeft problemen om de bal te vangen. Cozmalî schiet op doel. Zvertovschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - `CMC-Knauf` Chişinău 2:0

13e minuut.
Ileaşenco speelt de bal door. Plugaru rent richting de bal. Cozmalî bereikt de bal nog maar net als eerste. Carih is nu in balbezit. Carih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chinaru rent richting de bal. Vîscribov rent richting de bal. Met opzet legt Chinaru zijn tegenspeler op de grond. Vîscribov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vîscribov kan niet meer verder spelen. Crăciun komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ostahi rent richting de bal. Cozmalî onderschept slim de pass. Cozmalî met een sublieme pass. Carih bereikt de bal nog maar net als eerste. Carih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mariţoi geeft een hoge lob. Cotovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotovschi passt de bal in één keer door. Carih bereikt de bal nog maar net als eerste. Carih haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ostahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostahi speelt de bal door. Cotovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carih onderschept slim de pass. Carih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Coşieru probeert de bal met de borst te controleren. Tartacuţa is nu in balbezit. Tartacuţa passt de bal zonder na te denken. Cozmalî rent richting de bal. Cozmalî draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ileaşenco onderschept slim de pass. Ileaşenco geeft de bal voor. Carih is nu in balbezit. Cozmalî bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozmalî draait met de bal, schiet en ... Zvertovschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 37%, `CMC-Knauf` Chişinău 63%.
`Soroceni` Chişinău - `CMC-Knauf` Chişinău 2:0

51e minuut.
Plugaru passt de bal met de wreef. Cozmalî is nu in balbezit. Coşieru is nu in balbezit. Cozmalî verovert de bal door een tackle van achteren. Cozmalî schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Prepeliţă speelt de bal door. Carih rent richting de bal. Cozmalî rent richting de bal. Carih bereikt de bal nog maar net als eerste. Carih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - `CMC-Knauf` Chişinău 3:0

60e minuut.
Plugaru met een sublieme pass. Coşieru geeft een hoge lob. Ileaşenco kopt de bal weg. Vovc rent richting de bal. Vovc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Plugaru verovert de bal door een tackle van achteren. Plugaru geeft een lange en hoge pass. Cotovschi geeft een hoge lob. Vovc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vovc schiet op doel. Costovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vovc rent richting de bal. Prepeliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Prepeliţă speelt de bal door. Carih rent richting de bal. Carih schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 35%, `CMC-Knauf` Chişinău 65%.
`Soroceni` Chişinău - `CMC-Knauf` Chişinău 3:0