Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:20
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29376
Sasa, Grisa si Ion Roma Balti
532D Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten average
very good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Oneianu rent richting de bal. Del Sole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oneianu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oneianu kan niet meer verder spelen. Ciapai komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Burovenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 1:0

4e minuut.
Arhipenco heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Matuidi met een sublieme pass. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Matuidi rent richting de bal. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel. Burovenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 2:0

8e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Leca met een sublieme pass. Arhipenco is nu in balbezit. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 3:0

15e minuut.
Barbalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupan verovert de bal door een tackle van achteren. Matuidi is nu in balbezit. Matuidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Guranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 4:0

23e minuut.
Blajin verovert de bal door een tackle van achteren. Matuidi verovert de bal door een tackle van achteren. Matuidi probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 5:0

26e minuut.
Louzao passt de bal in één keer door. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 6:0

36e minuut.
Louzao is nu in balbezit. Andreev begaat een overtreding. Louzao raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbalias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole geeft een lange en hoge pass. Leca probeert de bal aan de voet te houden. Burovenco bokst de bal weg.

41e minuut.
Lupan heeft problemen om de bal te vangen. Barbalias rent richting de bal. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. Burovenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 25%, Roma Balti 75%.
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 7:0

49e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal zonder na te denken. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... Burovenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 8:0

53e minuut.
Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi geeft een lange en hoge pass. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 9:0

56e minuut.
Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo met een sublieme pass. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Louzao onderschept slim de pass. Matuidi is nu in balbezit. Matuidi passt de bal zonder na te denken. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 10:0

62e minuut.
Barbalias kan de bal niet met de borst controleren. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal met de wreef. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 11:0

63e minuut.
Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole geeft de bal voor. Ricardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Blajin rent richting de bal. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 12:0

73e minuut.
Del Sole met een sublieme pass. Matuidi met een sublieme pass. Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. Burovenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Garin de bal onder controle te krijgen. Del Sole rent richting de bal. Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Matuidi passt de bal in één keer door. Hadač is nu in balbezit. Hadač speelt de bal door. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Burovenco met een harde bal richting middenveld. Barbalias kopt de bal weg. Guranda controleert de bal met de borst. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Del Sole met een sublieme pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 13:0

83e minuut.
Barbalias verovert de bal door een tackle van achteren. Barbalias met een sublieme pass. Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 14:0

84e minuut.
Matuidi rent richting de bal. Matuidi passt de bal in één keer door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 15:0

85e minuut.
Garin met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorenbuh de bal. Lupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Del Sole onderschept slim de pass. Del Sole passt de bal met de wreef. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Burovenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 16:0

89e minuut.
Barbalias onderschept slim de pass. Barbalias geeft een lange en hoge pass. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Burovenco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 17%, Roma Balti 83%.
Sasa, Grisa si Ion - Roma Balti 16:0