Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Sîngerei F.C. Paduricea
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 33.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen redelijk


15e minuut.
Ejachin rent richting de bal. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă speelt de bal door. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pelanskis rent richting de bal. Pelanskis met een sublieme pass. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - F.C. Paduricea 0:1

23e minuut.
Gros rent richting de bal. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros onderschept slim de pass. Gros schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kılıççı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Celarschii. Kılıççı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amoroso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cracan de bal. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap. Belosiţchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Cabanas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanas speelt de bal door. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gînceru bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty speelt de bal door. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Sîngerei 59%, F.C. Paduricea 41%.
`Laredonax` Sîngerei - F.C. Paduricea 0:1

58e minuut.
De Angeli met een sublieme pass. Mereuţă kopt de bal weg. Linetty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gros de bal. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Sîngerei - F.C. Paduricea 0:2

69e minuut.
Kılıççı onderschept slim de pass. Kılıççı geeft de bal voor. Caraian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Sîngerei 68%, F.C. Paduricea 32%.
`Laredonax` Sîngerei - F.C. Paduricea 0:2