Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid_1902 Fc_Livepool
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Capaclî heeft problemen om de bal te vangen. Carpenco rent richting de bal. Carpenco geeft een lange en hoge pass. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Susanu draait met de bal, schiet en ... Birsan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - Fc_Livepool 1:0

4e minuut.
Para probeert naar een medespeler te passen. Vaghin is nu in balbezit. Ciainac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciainac krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Capaclî speelt de bal door. Marjine heeft problemen om de bal te vangen. Macovschi probeert naar een medespeler te passen. Golovco heeft problemen om de bal te vangen. Golovco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Macovschi is nu in balbezit. Macovschi passt de bal met de wreef. Begleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovco onderschept slim de pass. Golovco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Golovco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacu rent richting de bal. Golovco onderschept slim de pass. Golovco haalt uit met een fantastische trap. Caramalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Agadjanian trapt de bal weg. Ciainac probeert de bal met de borst te controleren. Vaghin speelt de bal door. Susanu rent richting de bal. Susanu schiet op doel. Birsan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid_1902 66%, Fc_Livepool 34%.
CF_Real_Madrid_1902 - Fc_Livepool 1:0

46e minuut.
Cuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghin probeert naar een medespeler te passen. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Susanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ciainac onderschept slim de pass. Macovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovschi met een sublieme pass. Golovco rent richting de bal. Golovco haalt uit met een fantastische trap. Caramalac bokst de bal weg.

70e minuut.
Agadjanian is nu in balbezit. Agadjanian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capaclî zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macovschi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Susanu onderschept slim de pass. Susanu speelt de bal door. Vaghin is nu in balbezit. Vaghin haalt uit met een fantastische trap. Birsan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Susanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gurău komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid_1902 70%, Fc_Livepool 30%.
CF_Real_Madrid_1902 - Fc_Livepool 1:0