Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Leova `Farm Expo` Dubăsari
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Bahnaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beşan komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Briculischii kopt de bal weg. Badura rent richting de bal. Badura haalt uit met een fantastische trap. Dăscăliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăscăliţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - `Farm Expo` Dubăsari 0:1

28e minuut.
Beşan rent richting de bal. Ciubara onderschept slim de pass. Ciubara speelt de bal door. Berdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Briculischii probeert naar een medespeler te passen. Badura rent richting de bal. Vîrlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vîrlan krijgt een gele kaart. Badura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Briculischii kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - `Farm Expo` Dubăsari 0:2

36e minuut.
Saptefrati rent richting de bal. Oniţă is nu in balbezit. Oniţă speelt de bal door. Badura rent richting de bal. Badura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Leova 75%, `Farm Expo` Dubăsari 25%.
`Laredonax` Leova - `Farm Expo` Dubăsari 0:2

52e minuut.
Crociac geeft een hoge lob. Badura is nu in balbezit. Obadă verovert de bal door een tackle van achteren. Briculischii verovert de bal door een tackle van achteren. Briculischii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ciubara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubara passt de bal in één keer door. Ctoianţ rent richting de bal. Ctoianţ geeft een lange en hoge pass. Berdos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Badura de bal. Briculischii rent richting de bal. Obadă rent richting de bal. Briculischii verovert de bal door een tackle van achteren. Briculischii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Beşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mutu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Leova 53%, `Farm Expo` Dubăsari 47%.
`Laredonax` Leova - `Farm Expo` Dubăsari 0:2