Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni FC Dacia Chișinău
Normal Tactiek Dec`2022
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 39.7
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Daly met een snelle inworp. Woldseth geeft de bal voor. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Burgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoci speelt de bal door. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă haalt uit met een fantastische trap. Colibaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 0:1

28e minuut.
Buhaniuc heeft problemen om de bal te vangen. Woldseth verovert de bal door een tackle van achteren. Woldseth speelt de bal door. Goremultă rent richting de bal. Goremultă schiet op doel. Colibaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Carpenschi de bal. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă schiet op doel. Colibaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 0:2

35e minuut.
Woldseth onderschept slim de pass. Burcă is nu in balbezit. Buhaniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Buhaniuc rent richting de bal. Goremultă onderschept slim de pass. Goremultă passt de bal met de wreef. Irimciuc rent richting de bal. Irimciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gheţilo met een snelle inworp. Burianu kan de bal niet met de borst controleren. Burianu passt de bal in één keer door. Brencă rent richting de bal. Brencă draait met de bal, schiet en ... Boruşevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 62%, FC Dacia Chișinău 38%.
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 1:2

49e minuut.
Woldseth geeft de bal voor. Goremultă heeft problemen om de bal te vangen. Irimciuc rent richting de bal. Goremultă rent richting de bal. Goremultă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 1:3

59e minuut.
Woldseth rent richting de bal. Woldseth met een sublieme pass. Chiricenco rent richting de bal. Goremultă verovert de bal door een tackle van achteren. Goremultă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Burgoci kopt de bal weg. Burgoci heeft problemen om de bal te vangen. Burgoci geeft een hoge lob. Goremultă rent richting de bal. Goremultă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Braghin de bal. Braghin schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Klungelig pakt Goremultă de bal. Irimciuc rent richting de bal. Irimciuc geeft een lange en hoge pass. Braghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 79%, FC Dacia Chișinău 21%.
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Chișinău 1:4