Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Livepool `Laredonax` Leova
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Saptefrati kopt de bal weg. Daar is Cuţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ciubara zijn tegenspeler op de grond. Ciubara krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ciubara rent richting de bal. Martiniuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciubara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciubara neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - `Laredonax` Leova 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Ciainac de bal. Ciainac probeert naar een medespeler te passen. Dragoman is nu in balbezit. Golovco verovert de bal door een tackle van achteren. Golovco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Patlatîi de bal onder controle te krijgen. Golovco bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovco geeft de bal voor. Maţco is nu in balbezit. Maţco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ciainac bereikt de bal nog maar net als eerste. Borţalchin is nu in balbezit. Berdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdos draait met de bal, schiet en ... Creangă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - `Laredonax` Leova 0:2

38e minuut.
Patlatîi geeft een hoge lob. Inworp. Robu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maţco is nu in balbezit. Maţco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cij geeft een lange en hoge pass. Dragoman rent richting de bal. Golovco verovert de bal door een tackle van achteren. Golovco draait met de bal, schiet en ... Handuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - `Laredonax` Leova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 49%, `Laredonax` Leova 51%.
Fc_Livepool - `Laredonax` Leova 1:2

48e minuut.
Coval verovert de bal door een tackle van achteren. Coval geeft de bal voor. Daar is Obadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golovco is nu in balbezit. Golovco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ciainac onderschept slim de pass. Ciainac geeft een lange en hoge pass. Obadă rent richting de bal. Golovco onderschept slim de pass. Golovco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciainac is nu in balbezit. Met opzet legt Bîcov zijn tegenspeler op de grond. Bîcov krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cuţescu rent richting de bal. Cuţescu probeert naar een medespeler te passen. Maţco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Golovco de bal. Golovco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Golovco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Maţco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maţco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 53%, `Laredonax` Leova 47%.
Fc_Livepool - `Laredonax` Leova 1:2