Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Leova F.C.scintea
Normal Tactiek 1.1.3
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 31.1
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerveaţchin geeft een lange en hoge pass. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cepurnîi onderschept slim de pass. Cepurnîi geeft de bal voor. Obadă is nu in balbezit. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ghervaş passt de bal in één keer door. Troţchi is nu in balbezit. Troţchi passt de bal met de wreef. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ciubara probeert naar een medespeler te passen. Bîcov is nu in balbezit. Bîcov speelt de bal door. Berdos is nu in balbezit. Berdos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Corovsenco rent richting de bal. Corovsenco met een sublieme pass. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc schiet op doel. Handuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - F.C.scintea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Leova 67%, F.C.scintea 33%.
`Laredonax` Leova - F.C.scintea 0:1

49e minuut.
Ghervaş is nu in balbezit. Cepurnîi probeert naar een medespeler te passen. Troţchi is nu in balbezit. Cepurnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepurnîi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vîrlan is nu in balbezit. Comun onderschept slim de pass. Comun geeft een lange en hoge pass. Daar is Troţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troţchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vîrlan kopt de bal weg. Ciubuc kan de bal niet met de borst controleren. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Troţchi rent richting de bal. Troţchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Comun geeft een hoge lob. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc met een sublieme pass. Troţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Troţchi schiet op doel. Handuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Handuca trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Corovsenco de bal. Ghervaş is nu in balbezit. Ghervaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Corovsenco geeft de bal voor. Troţchi is nu in balbezit. Troţchi geeft de bal voor. Comun is nu in balbezit. Comun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - F.C.scintea 0:2

82e minuut.
Daar is Troţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diconeţ onderschept slim de pass. Diconeţ passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciubuc de bal. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Andoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Andoni geeft een lange en hoge pass. Cononov kopt de bal weg. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc draait met de bal, schiet en ... Handuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Leova - F.C.scintea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Leova 75%, F.C.scintea 25%.
`Laredonax` Leova - F.C.scintea 0:3