Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea `Laredonax` Leova
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


26e minuut.
Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Obadă is nu in balbezit. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros draait met de bal, schiet en ... Handuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Laredonax` Leova 1:0

36e minuut.
Gros is nu in balbezit. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă passt de bal zonder na te denken. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borţalchin heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Saptefrati ... Strafschop! Saptefrati is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hruşcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Hruşcă neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Laredonax` Leova 2:0

43e minuut.
Daar is Dragoman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoman geeft de bal voor. Inworp. Pelanskis met de inworp. Hruşcă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 36%, `Laredonax` Leova 64%.
F.C. Paduricea - `Laredonax` Leova 2:0

57e minuut.
Amoroso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barroso kan de bal niet met de borst controleren. Barroso geeft een hoge lob. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Laredonax` Leova 3:0

61e minuut.
Patlatîi geeft een lange en hoge pass. Minarik rent richting de bal. Minarik passt de bal in één keer door. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pimbó speelt de bal door. Ciubara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pimbó. Pimbó krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Borţalchin speelt de bal door. Gros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diconeţ is nu in balbezit. Ciubara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Daar is Obadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. Handuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Laredonax` Leova 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 27%, `Laredonax` Leova 73%.
F.C. Paduricea - `Laredonax` Leova 4:0