Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Infinity Inc` Drochia `CMC-Knauf` Străşeni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Gafeli rent richting de bal. Barîliuc rent richting de bal. Vassermann is nu in balbezit. Vassermann schiet op doel. Colosenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gordei kopt de bal weg. Jurac speelt de bal door. Vassermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gafeli is nu in balbezit. Gafeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Şnaider verovert de bal door een tackle van achteren. Şnaider speelt de bal door. Gordei is nu in balbezit. Gordei geeft een hoge lob. Gafeli krijgt zijn hoofd ertegen. Colosenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Drochia 56%, `CMC-Knauf` Străşeni 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Infinity Inc` Drochia - `CMC-Knauf` Străşeni 0:0

60e minuut.
Carcinschi geeft een hoge lob. Beleaev kopt de bal weg. Briazu probeert de bal met de borst te controleren. Vassermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - `CMC-Knauf` Străşeni 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Casatchin de bal. Comarov rent richting de bal. Comarov passt de bal zonder na te denken. Gafeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - `CMC-Knauf` Străşeni 0:2

67e minuut.
Gordei is nu in balbezit. Gordei probeert naar een medespeler te passen. Carcinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafeli verovert de bal door een tackle van achteren. Gafeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - `CMC-Knauf` Străşeni 0:3

82e minuut.
Gafeli passt de bal in één keer door. Cărbune heeft problemen om de bal te vangen. Cohanovschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărbune moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cărbune kan niet meer verder spelen. Buciunci komt het veld opgelopen. Gordei met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jurac de bal. Gafeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Drochia 48%, `CMC-Knauf` Străşeni 52%.
`Infinity Inc` Drochia - `CMC-Knauf` Străşeni 0:3