Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.03
  • Stadion: BayArena 1958
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15364
Bayer04 `CMC-Knauf` Criuleni
New433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 19.9
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraivan begaat een overtreding. Daum raakt geblesseerd tijdens het duel. Stuligłowa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sperber springt en kopt de bal. Daum kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebízský met een sublieme pass. Grubb is nu in balbezit. Grubb draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 1:0

12e minuut.
Třebízský bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebízský passt de bal zonder na te denken. Grubb heeft problemen om de bal te vangen. Crisco speelt de bal door. Třebízský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 2:0

15e minuut.
Goulart geeft een hoge lob. Daum probeert de bal met de borst te controleren. Baklavacı is nu in balbezit. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Măriuca is nu in balbezit. Třebízský verovert de bal door een tackle van achteren. Třebízský met een sublieme pass. Baklavacı heeft problemen om de bal te vangen. Baklavacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 3:0

17e minuut.
Andreiciuc met een sublieme pass. Klungelig pakt Aoian de bal. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Třebízský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 4:0

20e minuut.
Zagoreanu met een sublieme pass. Třebízský rent richting de bal. Třebízský geeft de bal voor. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Dîrtu bokst de bal weg.

22e minuut.
Zagoreanu kopt de bal weg. Costîrchin kan de bal niet met de borst controleren. Costîrchin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grubb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubb geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daum rent richting de bal. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa met een sublieme pass. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grubb rent richting de bal. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 5:0

28e minuut.
Daum is nu in balbezit. Daum speelt de bal door. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı schiet op doel. Dîrtu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 6:0

29e minuut.
Baklavacı probeert naar een medespeler te passen. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum passt de bal met de wreef. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Třebízský rent richting de bal. Třebízský geeft de bal voor. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 7:0

34e minuut.
Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Třebízský speelt de bal door. Daar is Baklavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Dîrtu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 8:0

35e minuut.
Aoian probeert naar een medespeler te passen. Zagoreanu heeft problemen om de bal te vangen. Aoian rent richting de bal. Daum verovert de bal door een tackle van achteren. Daum schiet op doel. Dîrtu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Třebízský onderschept slim de pass. Sperber is nu in balbezit. Sperber probeert naar een medespeler te passen. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Dîrtu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertinotti met de inworp. Třebízský heeft problemen om de bal te vangen. Třebízský geeft de bal voor. Baklavacı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertinotti onderschept slim de pass. Bertinotti met een sublieme pass. Daum rent richting de bal. Daum geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Goulart probeert naar een medespeler te passen. Třebízský is nu in balbezit. Třebízský passt de bal met de wreef. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum haalt uit met een fantastische trap. Dîrtu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 28%, `CMC-Knauf` Criuleni 72%.
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 9:0

47e minuut.
Caraivan rent richting de bal. Caraivan passt de bal in één keer door. Daum is nu in balbezit. Daum geeft een hoge lob. Grubb springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Caraivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraivan probeert naar een medespeler te passen. Corobcean heeft problemen om de bal te vangen. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Stuligłowa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daum de bal. Daum draait met de bal, schiet en ... Dîrtu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 10:0

60e minuut.
Klungelig pakt Daum de bal. Daum schiet op doel. Păscăluţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber speelt de bal door. Grubb geeft de bal voor. Daum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 11:0

65e minuut.
Panciu geeft een lange en hoge pass. Măriuca kopt de bal weg. Klungelig pakt Costîrchin de bal. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Măriuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart onderschept slim de pass. Goulart passt de bal met de wreef. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grubb heeft problemen om de bal te vangen. Crisco is nu in balbezit. Baklavacı onderschept slim de pass. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Dîrtu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Bertinotti kopt de bal weg. Třebízský rent richting de bal. Třebízský passt de bal met de wreef. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stuligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Caraivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stuligłowa raakt geblesseerd tijdens het duel. Stuligłowa met een snel genomen vrije trap. Dîrtu speelt de bal door. Goulart geeft de bal voor. Daum springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sperber met de inworp. Grubb rent richting de bal. Grubb geeft een hoge lob. Daum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 12:0

83e minuut.
Třebízský probeert naar een medespeler te passen. Daum is nu in balbezit. Daum geeft een hoge lob. Daar is Grubb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubb draait met de bal, schiet en ... Dîrtu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 13:0

86e minuut.
Sperber geeft een hoge lob. Daum kopt de bal weg. Třebízský met een sublieme pass. Grubb rent richting de bal. Grubb met een sublieme pass. Dîrtu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer04 18%, `CMC-Knauf` Criuleni 82%.
Bayer04 - `CMC-Knauf` Criuleni 13:0