Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Alfa-Nistru` Glodeni Bayer04
Normal Tactiek New433
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Goulart passt de bal zonder na te denken. Caizer rent richting de bal. Baklavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Sula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:1

3e minuut.
Daum rent richting de bal. Daum passt de bal met de wreef. Daar is Třebízský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Třebízský geeft de bal voor. Baklavacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:2

4e minuut.
Burduhosu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Daum de bal onder controle te krijgen. Daum passt de bal zonder na te denken. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Grubb probeert de bal aan de voet te houden. Grubb passt de bal met de wreef. Baklavacı is nu in balbezit. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sula met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tronciu de bal. Goulart met een sublieme pass. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap. Sula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:3

11e minuut.
Baklavacı speelt de bal door. Klungelig pakt Grubb de bal. Grubb schiet op doel. Sula probeert wanhopig de bal te grijpen. Burduhosu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:4

12e minuut.
Caizer geeft de bal voor. Inworp. Goulart met een snelle inworp. Třebízský geeft de bal voor. Daum krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Daum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babii de bal. Grubb is nu in balbezit. Grubb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:5

14e minuut.
Sperber is nu in balbezit. Sperber speelt de bal door. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı schiet op doel. Sula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:6

16e minuut.
Sperber is nu in balbezit. Sperber geeft een lange en hoge pass. Cheltuitor heeft problemen om de bal te vangen. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caizer met een harde bal richting middenveld. Sperber kopt de bal weg. Daum is nu in balbezit. Daum passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tronciu is nu in balbezit. Tronciu speelt de bal door. Sperber geeft een lange en hoge pass. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dillen probeert naar een medespeler te passen. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart probeert naar een medespeler te passen. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Goulart speelt de bal door. Grubb is nu in balbezit. Grubb passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Daum de bal. Daum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Grubb de bal. Grubb passt de bal in één keer door. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sperber de bal. Sperber speelt de bal door. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:7

30e minuut.
Babii probeert de bal met de borst te controleren. Goulart met een sublieme pass. Daum rent richting de bal. Daum schiet op doel. Sula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:8

32e minuut.
Gîra geeft een lange en hoge pass. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa geeft een hoge lob. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:9

32e minuut.
Daar is Tronciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daum verovert de bal door een tackle van achteren. Baklavacı is nu in balbezit. Daum is nu in balbezit. Daum draait met de bal, schiet en ... Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Goulart is nu in balbezit. Goulart speelt de bal door. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Baklavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baklavacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 78%, Bayer04 22%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:10

46e minuut.
Grubb verovert de bal door een tackle van achteren. Baklavacı rent richting de bal. Grubb rent richting de bal. Grubb draait met de bal, schiet en ... Baklavacı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Sperber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sperber passt de bal in één keer door. Daum is nu in balbezit. Daum geeft de bal voor. Daar is Baklavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Grubb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Třebízský de bal. Třebízský met een sublieme pass. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Goulart probeert de bal met de borst te controleren. Baklavacı is nu in balbezit. Daar is Grubb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cheltuitor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart verovert de bal door een tackle van achteren. Goulart probeert naar een medespeler te passen. Baklavacı heeft problemen om de bal te vangen. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum schiet op doel. Sula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:11

58e minuut.
Babii bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart onderschept slim de pass. Goulart probeert naar een medespeler te passen. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber geeft de bal voor. Cheltuitor is nu in balbezit. Goulart onderschept slim de pass. Goulart geeft een lange en hoge pass. Sula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Daum de bal. Gîra is nu in balbezit. Daum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daum krijgt een gele kaart. Gîra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Găluşcă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stuligłowa speelt de bal door. Grubb rent richting de bal. Grubb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:12

69e minuut.
Třebízský bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebízský speelt de bal door. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sula speelt de bal door. Třebízský kopt de bal weg. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:13

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Třebízský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulart rent richting de bal. Goulart geeft een lange en hoge pass. Daum springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sula met een harde bal richting middenveld. Třebízský kopt de bal weg. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Třebízský de bal. Třebízský geeft een hoge lob. Baklavacı kopt de bal weg. Daum is nu in balbezit. Daum passt de bal met de wreef. Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baklavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baklavacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:14

81e minuut.
Caizer onderschept slim de pass. Sperber rent richting de bal. Sperber passt de bal zonder na te denken. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb draait met de bal, schiet en ... Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sperber rent richting de bal. Sperber passt de bal zonder na te denken. Daum geeft de bal voor. Daar is Grubb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:15

84e minuut.
Daar is Găluşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daum rent richting de bal. Daum passt de bal zonder na te denken. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 84%, Bayer04 16%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - Bayer04 0:15