Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Victiana SRL` Rîşcani `Ionel` Cahul
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Patrachi speelt de bal door. Cerniaţchi rent richting de bal. Cerniaţchi draait met de bal, schiet en ... Bercovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drîiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Ionel` Cahul 0:1

24e minuut.
Babălău bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catunchin. Babălău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babălău wilt de vrije trap nemen. Şcepeţ heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 49%, `Ionel` Cahul 51%.
`Victiana SRL` Rîşcani - `Ionel` Cahul 0:1

50e minuut.
Chiselev met een sublieme pass. Bercovici rent richting de bal. Hamza verovert de bal door een tackle van achteren. Hamza draait met de bal, schiet en ... Drîiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Ionel` Cahul 0:2

54e minuut.
Barbaneagra onderschept slim de pass. Barbaneagra geeft een hoge lob. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerniaţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Ionel` Cahul 0:3

64e minuut.
Hamza heeft problemen om de bal te vangen. Cobuleanschi rent richting de bal. Hamza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamza krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Babălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Babălău probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tigulea de bal. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cobuleanschi onderschept slim de pass. Cobuleanschi met een sublieme pass. Hamza rent richting de bal. Cobuleanschi onderschept slim de pass. Cobuleanschi geeft de bal voor. Chiselev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 58%, `Ionel` Cahul 42%.
`Victiana SRL` Rîşcani - `Ionel` Cahul 0:3