Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni `Ionel` Cahul
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Corotici geeft een hoge lob. Corcodică probeert de bal aan de voet te houden. Hamza kopt de bal weg. Cerniaţchi is nu in balbezit. Cerniaţchi haalt uit met een fantastische trap. Doroş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Arbuz is nu in balbezit. Arbuz speelt de bal door. Dogolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogolici haalt uit met een fantastische trap. Chirin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Ionel` Cahul 1:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slobodeanu met een harde bal richting middenveld. Daru kopt de bal weg. Dogolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogolici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Catunchin probeert naar een medespeler te passen. Hamza is nu in balbezit. Hamza probeert naar een medespeler te passen. Cerniaţchi is nu in balbezit. Cerniaţchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arbuz is nu in balbezit. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbuz onderschept slim de pass. Hamza onderschept slim de pass. Hamza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dibîc is nu in balbezit. Dibîc met een sublieme pass. Dogolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogolici draait met de bal, schiet en ... Slobodeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Ionel` Cahul 2:0

41e minuut.
Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă geeft een lange en hoge pass. Barbaneagra heeft problemen om de bal te vangen. Dogolici onderschept slim de pass. Dogolici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 42%, `Ionel` Cahul 58%.
`Laredonax` Ungheni - `Ionel` Cahul 2:0

50e minuut.
Daar is Coandă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costantinescu is nu in balbezit. Costantinescu passt de bal zonder na te denken. Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Barbaneagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaneagra geeft de bal voor. Hamza rent richting de bal. Hamza draait met de bal, schiet en ... Corotici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Criveleanu rent richting de bal. Hamza rent richting de bal. Hamza geeft een hoge lob. Cerniaţchi rent richting de bal. Cerniaţchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Fedorin is nu in balbezit. Fedorin speelt de bal door. Arbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza verovert de bal door een tackle van achteren. Hamza geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerniaţchi rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corotici neemt de hoekschop. Doroş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Corcodică geeft een lange en hoge pass. Costantinescu rent richting de bal. Coandă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costantinescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Costantinescu kan niet meer verder spelen. Dudin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hamza draait met de bal, schiet en ... Fedorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cherdevara ... Strafschop! Cherdevara krijgt een gele kaart. Fedorin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hamza neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Doroş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doroş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Dibîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaneagra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dibîc. Dibîc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 70%, `Ionel` Cahul 30%.
`Laredonax` Ungheni - `Ionel` Cahul 2:0