Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Hidrocentrala` Chişinău `Farm Expo` Călăraşi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bicu is nu in balbezit. Moşneguţu onderschept slim de pass. Cucuruzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cotenco geeft de bal voor. Ciubarciuc kan de bal niet met de borst controleren. Cobzarenco is nu in balbezit. Cobzarenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Chişinău - `Farm Expo` Călăraşi 0:1

25e minuut.
Lozean geeft een hoge lob. Daar is Brumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachieru met een sublieme pass. Cobzarenco is nu in balbezit. Cobzarenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Chişinău - `Farm Expo` Călăraşi 0:2

35e minuut.
Untu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucuruzac is nu in balbezit. Bicu rent richting de bal. Cucuruzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucuruzac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cucuruzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucuruzac speelt de bal door. Untu is nu in balbezit. Bicu rent richting de bal. Bicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ialama verovert de bal door een tackle van achteren. Cucuruzac rent richting de bal. Cucuruzac met een sublieme pass. Bicu rent richting de bal. Bicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Chişinău 50%, `Farm Expo` Călăraşi 50%.
`Hidrocentrala` Chişinău - `Farm Expo` Călăraşi 0:2

70e minuut.
Lozean probeert naar een medespeler te passen. Volîneţ heeft problemen om de bal te vangen. Volîneţ passt de bal in één keer door. Cucuruzac rent richting de bal. Cucuruzac geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Iuşcenco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cucuruzac. Iuşcenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iuşcenco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rachieru rent richting de bal. Podoprigora is nu in balbezit. Rachieru onderschept slim de pass. Rachieru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lozean rent richting de bal. Cotenco verovert de bal door een tackle van achteren. Cotenco speelt de bal door. Cobzarenco is nu in balbezit. Cobzarenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rachieru met de inworp. Brumer is nu in balbezit. Nudelman verovert de bal door een tackle van achteren. Nudelman geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Chişinău 52%, `Farm Expo` Călăraşi 48%.
`Hidrocentrala` Chişinău - `Farm Expo` Călăraşi 0:2