Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Chisinau `Hidrocentrala` Şoldăneşti
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


20e minuut.
Chemîrţan met een sublieme pass. Belosiţchi controleert de bal met de borst. Baulin is nu in balbezit. Bezpalii onderschept slim de pass. Bezpalii haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Chisinau - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:1

24e minuut.
Belosiţchi met een sublieme pass. Tîltu is nu in balbezit. Tîltu geeft de bal voor. Iacher is nu in balbezit. Iacher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lebădă geeft de bal voor. Inworp. Alexandru met een snelle inworp. Daar is Iacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacher geeft een hoge lob. Chetrianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Brădescu is nu in balbezit. Bezpalii rent richting de bal. Chemîrţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezpalii verovert de bal door een tackle van achteren. Bezpalii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Curchi met een sublieme pass. Bezpalii rent richting de bal. Baulin rent richting de bal. Bezpalii verovert de bal door een tackle van achteren. Bezpalii draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Chisinau 53%, `Hidrocentrala` Şoldăneşti 47%.
Liverpool Chisinau - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:1

51e minuut.
Cojocar met de inworp. Baulin met een sublieme pass. Iacher probeert naar een medespeler te passen. Galanter is nu in balbezit. Galanter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chemîrţan kopt de bal weg. Galanter kan de bal niet met de borst controleren. Galanter passt de bal zonder na te denken. Iacher rent richting de bal. Iacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Alexandru met een snelle inworp. Baulin is nu in balbezit. Baulin geeft een hoge lob. Tîltu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tîltu draait met de bal, schiet en ... Chetrianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Friptu rent richting de bal. Tîltu onderschept slim de pass. Met opzet legt Brădescu zijn tegenspeler op de grond. Brădescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Chisinau 40%, `Hidrocentrala` Şoldăneşti 60%.
Liverpool Chisinau - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:1