Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Vibropribor` Ungheni `Hidrocentrala` Şoldăneşti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bezpalii is nu in balbezit. Klungelig pakt Bezpalii de bal. Met opzet legt Mogorean zijn tegenspeler op de grond. Mogorean krijgt een gele kaart. Bezpalii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brădescu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:1

10e minuut.
Belosiţchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curchi geeft een lange en hoge pass. Bezpalii is nu in balbezit. Bezpalii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:2

23e minuut.
Daar is Bezpalii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogorean rent richting de bal. Mogorean probeert naar een medespeler te passen. Ledvici rent richting de bal. Ledvici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Curchi rent richting de bal. Casapu rent richting de bal. Met opzet legt Curchi zijn tegenspeler op de grond. Curchi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Brădescu geeft een hoge lob. Bezpalii heeft problemen om de bal te vangen. Stepaneco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezpalii onderschept slim de pass. Bezpalii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:3

41e minuut.
Griştiuc passt de bal met de wreef. Casapu is nu in balbezit. Met opzet legt Bezpalii zijn tegenspeler op de grond. Bezpalii krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Calinici geeft de bal voor. Bahanastiuc rent richting de bal. Brădescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brădescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Vibropribor` Ungheni 52%, `Hidrocentrala` Şoldăneşti 48%.
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:3

89e minuut.
Clemin rent richting de bal. Ledvici bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin is nu in balbezit. Clemin schiet op doel. Castaveţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Vibropribor` Ungheni 40%, `Hidrocentrala` Şoldăneşti 60%.
`Vibropribor` Ungheni - `Hidrocentrala` Şoldăneşti 0:3