Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Prometeu-T` Hînceşti `Fabrica De Sticlă` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bogza rent richting de bal. Bereghelea verovert de bal door een tackle van achteren. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă haalt uit met een fantastische trap. Vacari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:1

14e minuut.
Rîbac rent richting de bal. Mititel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîbac onderschept slim de pass. Rîbac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Friniuc de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tîltu zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gavrilaş rent richting de bal. Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereghelea speelt de bal door. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:2

41e minuut.
Bereghelea verovert de bal door een tackle van achteren. Bereghelea probeert naar een medespeler te passen. Cociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă verovert de bal door een tackle van achteren. Căciulă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bogza trapt de bal weg. Caplinschi kopt de bal weg. Friniuc rent richting de bal. Rîbac verovert de bal door een tackle van achteren. Rîbac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zelinschi rent richting de bal. Caplinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Caplinschi speelt de bal door. Rîbac rent richting de bal. Rîbac haalt uit met een fantastische trap. Babocichin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Prometeu-T` Hînceşti 59%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 41%.
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:2

46e minuut.
Cerchez probeert naar een medespeler te passen. Bereghelea heeft problemen om de bal te vangen. Bereghelea probeert naar een medespeler te passen. Căciulă rent richting de bal. Căciulă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cerchez verovert de bal door een tackle van achteren. Andrian rent richting de bal. Andrian probeert naar een medespeler te passen. Rîbac is nu in balbezit. Rîbac schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Andrian verovert de bal door een tackle van achteren. Caplinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplinschi geeft een hoge lob. Drică bereikt de bal nog maar net als eerste. Drică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hămură bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîcicov onderschept slim de pass. Bîcicov passt de bal zonder na te denken. Daar is Drică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drică geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vacari trapt de bal weg van het doel. Zelinschi kopt de bal weg. Cerchez is nu in balbezit. Bereghelea verovert de bal door een tackle van achteren. Bereghelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Prometeu-T` Hînceşti 61%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 39%.
`Prometeu-T` Hînceşti - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:3