Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cartier` Căuşeni `Floarea Soarelui` Sîngerei
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Cobirman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baldovici de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolofa. Bolofa krijgt een gele kaart. Baldovici raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baldovici kan niet meer verder spelen. Machedonschi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gornea kan de bal niet met de borst controleren. Gornea probeert naar een medespeler te passen. Rebeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 0:1

14e minuut.
Bolofa geeft een lange en hoge pass. Cozmalî is nu in balbezit. Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună geeft de bal voor. Rebeja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cobirman passt de bal in één keer door. Gabinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabinschi passt de bal zonder na te denken. Machedonschi rent richting de bal. Machedonschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lupuşor is nu in balbezit. Lupuşor geeft de bal voor. Daar is Petcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobirman rent richting de bal. Cobirman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Gabinschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minciună raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciacanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rebeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeja haalt uit met een fantastische trap. Griciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 0:2

33e minuut.
Machedonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornea onderschept slim de pass. Cobirman verovert de bal door een tackle van achteren. Machedonschi rent richting de bal. Machedonschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:2

38e minuut.
Bolofa rent richting de bal. Lupuşor onderschept slim de pass. Lupuşor speelt de bal door. Cobirman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lupuşor speelt de bal door. Bolofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolofa passt de bal met de wreef. Rebeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 50%, `Floarea Soarelui` Sîngerei 50%.
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:2

53e minuut.
Garabadjiu is nu in balbezit. Garabadjiu geeft een hoge lob. Caziuc kopt de bal weg. Cobirman is nu in balbezit. Cobirman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gabinschi passt de bal met de wreef. Machedonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gornea krijgt een gele kaart. Machedonschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taur wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Taur bereikt de bal nog maar net als eerste. Taur passt de bal met de wreef. Biuşchin probeert naar een medespeler te passen. Rebeja rent richting de bal. Rebeja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 52%, `Floarea Soarelui` Sîngerei 48%.
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:3