Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cricova` Cantemir `Cartier` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Lupuşor geeft een hoge lob. Casim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerviatchin begaat een overtreding. Cerviatchin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Crass de bal. Mihalciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Casim rent richting de bal. Crass is nu in balbezit. Crass haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bortniuc probeert naar een medespeler te passen. Taur rent richting de bal. Crass schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Crass moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crass schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Maneliuc rent richting de bal. Baldovici onderschept slim de pass. Calaev is nu in balbezit. Cobirman onderschept slim de pass. Cobirman schiet op doel. Conişescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cantemir 59%, `Cartier` Căuşeni 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cricova` Cantemir - `Cartier` Căuşeni 0:0

47e minuut.
Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman met een sublieme pass. Coteati rent richting de bal. Coteati geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Berdos rent richting de bal. Lupuşor verovert de bal door een tackle van achteren. Lupuşor passt de bal in één keer door. Cobirman rent richting de bal. Cobirman haalt uit met een fantastische trap. Conişescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lupuşor geeft een hoge lob. Calaev kan de bal niet met de borst controleren. Bortniuc is nu in balbezit. Coteati onderschept slim de pass. Coteati schiet op doel. Conişescu bokst de bal weg.

72e minuut.
Coteati neemt de hoekschop. Conişescu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casim met de inworp. Coteati geeft de bal voor. Conişescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cantemir 57%, `Cartier` Căuşeni 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cricova` Cantemir - `Cartier` Căuşeni 0:0