Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Acorex Wine Holding` Taraclia `Prometeu-T` Hînceşti
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cerchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Caduşin rent richting de bal. Caduşin haalt uit met een fantastische trap. Vacari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Prometeu-T` Hînceşti 1:0

22e minuut.
Baburin is nu in balbezit. Baburin geeft een lange en hoge pass. Caplinschi kopt de bal weg. Rîbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîbac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Bîcicov de bal onder controle te krijgen. Artenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Artenie speelt de bal door. Rîbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîbac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gavrilaş kan de bal niet met de borst controleren. Bîcicov is nu in balbezit. Ghenihovici is nu in balbezit. Bîcicov verovert de bal door een tackle van achteren. Bîcicov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Artenie rent richting de bal. Artenie geeft een lange en hoge pass. Cociu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rîbac de bal. Rîbac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bîcicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozmal onderschept slim de pass. Cozmal speelt de bal door. Caduşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caduşin haalt uit met een fantastische trap. Vacari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Taraclia 50%, `Prometeu-T` Hînceşti 50%.
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Prometeu-T` Hînceşti 1:0

49e minuut.
Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîcicov is nu in balbezit. Cozmal verovert de bal door een tackle van achteren. Cozmal haalt uit met een fantastische trap. Cerchez probeert de bal aan de voet te houden. Vacari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bîcicov passt de bal met de wreef. Rîbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîbac passt de bal met de wreef. Tîltu heeft problemen om de bal te vangen. Tîltu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ghenihovici speelt de bal door. Caduşin rent richting de bal. Caduşin schiet op doel. Cerchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Prometeu-T` Hînceşti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Taraclia 57%, `Prometeu-T` Hînceşti 43%.
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Prometeu-T` Hînceşti 2:0