Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni `Asena-Textil` Leova
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Vîntu onderschept slim de pass. Vîntu geeft een hoge lob. Romanică heeft problemen om de bal te vangen. Bendelic rent richting de bal. Bendelic draait met de bal, schiet en ... Donică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lozanu probeert naar een medespeler te passen. Bendelic rent richting de bal. Romanică onderschept slim de pass. Meliman onderschept slim de pass. Meliman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Asena-Textil` Leova 0:1

17e minuut.
Ciorescu speelt de bal door. Caplinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplinschi probeert naar een medespeler te passen. Curniţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curniţchi schiet op doel. Boghii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Nisporeni 57%, `Asena-Textil` Leova 43%.
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Asena-Textil` Leova 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Curniţchi de bal. Poleşciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Babocichin onderschept slim de pass. Curniţchi is nu in balbezit. Curniţchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cozub is nu in balbezit. Cozub geeft de bal voor. Babocichin rent richting de bal. Babocichin draait met de bal, schiet en ... Roitburg probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Boghii bokst de bal weg.

78e minuut.
Cozub geeft de bal voor. Daar is Isipciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babocichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babocichin draait met de bal, schiet en ... Boghii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Asena-Textil` Leova 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Nisporeni 34%, `Asena-Textil` Leova 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Asena-Textil` Leova 1:1