Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BVB1909 `Asena-Textil` Leova
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Saharneanu geeft een lange en hoge pass. Perdevară bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliman rent richting de bal. Meliman draait met de bal, schiet en ... Tulbure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 0:1

7e minuut.
Talmazan rent richting de bal. Perdevară verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Cobîleaţchi zijn tegenspeler op de grond. Cobîleaţchi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lozanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanu geeft een lange en hoge pass. Fîntînă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendelic onderschept slim de pass. Bendelic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Arhipov probeert naar een medespeler te passen. Poleşciuc is nu in balbezit. Poleşciuc met een sublieme pass. Bendelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendelic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fîntînă rent richting de bal. Bendelic begaat een overtreding. Fîntînă raakt geblesseerd tijdens het duel. Arhipov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Poleşciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan schiet op doel. Boghii bokst de bal weg.

17e minuut.
Arhipov passt de bal met de wreef. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan met een sublieme pass. Aruc is nu in balbezit. Aruc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Aruc rent richting de bal. Perdevară legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aruc raakt geblesseerd tijdens het duel. Talmazan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Boghii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 1:1

20e minuut.
Perdevară onderschept slim de pass. Aruc rent richting de bal. Aruc geeft een hoge lob. Talmazan rent richting de bal. Talmazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arhipov verovert de bal door een tackle van achteren. Arhipov passt de bal zonder na te denken. Talmazan probeert naar een medespeler te passen. Cobîleaţchi is nu in balbezit. Cobîleaţchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barburos onderschept slim de pass. Barburos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Perdevară de bal onder controle te krijgen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB1909 49%, `Asena-Textil` Leova 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 1:1

58e minuut.
Şandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lozanu de bal onder controle te krijgen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 2:1

64e minuut.
Meliman rent richting de bal. Arhipov is nu in balbezit. Bendelic verovert de bal door een tackle van achteren. Bendelic haalt uit met een fantastische trap. Tulbure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 2:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saharneanu met een snelle inworp. Fîntînă is nu in balbezit. Bendelic onderschept slim de pass. Bendelic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Climanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 2:3

80e minuut.
Arhipov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bendelic de bal onder controle te krijgen. Fîntînă is nu in balbezit. Bendelic rent richting de bal. Bendelic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tulbure niet meer kan verder spelen. Ţiupco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB1909 48%, `Asena-Textil` Leova 52%.
BVB1909 - `Asena-Textil` Leova 2:3