Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni `Fabrica De Sticlă` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Babocichin passt de bal in één keer door. Borodii is nu in balbezit. Borodii passt de bal met de wreef. Cernoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chiriţa speelt de bal door. Buracinschi rent richting de bal. Buracinschi passt de bal met de wreef. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Donică met een harde bal richting middenveld. Cujbă kopt de bal weg. Klungelig pakt Romanică de bal. Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereghelea haalt uit met een fantastische trap. Donică bokst de bal weg.

13e minuut.
Chiriţa probeert naar een medespeler te passen. Bereghelea is nu in balbezit. Curniţchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Curniţchi krijgt een gele kaart. Bereghelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bereghelea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:1

20e minuut.
Zamaru met een sublieme pass. Curniţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curniţchi geeft een lange en hoge pass. Babocichin is nu in balbezit. Babocichin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Căciulă rent richting de bal. Bereghelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:2

38e minuut.
Ciorescu is nu in balbezit. Bereghelea onderschept slim de pass. Căciulă is nu in balbezit. Bereghelea rent richting de bal. Bereghelea draait met de bal, schiet en ... Donică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Nisporeni 52%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 48%.
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:2

61e minuut.
Bereghelea heeft problemen om de bal te vangen. Curniţchi is nu in balbezit. Bereghelea onderschept slim de pass. Căciulă rent richting de bal. Căciulă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Nisporeni 65%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 35%.
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:3