Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DIABLOS Ralsy
blos 2 Tactiek el regreso
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.1 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Önür bokst de bal weg. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ralsy 0:1

7e minuut.
Valero geeft een hoge lob. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ozorio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ozorio kan niet meer verder spelen. Wanczyk komt het veld opgelopen. Valero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Villablanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DIABLOS - Ralsy 1:1

28e minuut.
Osmančević kopt de bal weg. Niżnik met een sublieme pass. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado passt de bal met de wreef. Sobrero verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal Pino rent richting de bal. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ... Önür bokst de bal weg.

39e minuut.
Valero passt de bal met de wreef. Wanczyk is nu in balbezit. Achucarro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wanczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Valero neemt de penalty, wat een uithaal! Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

42e minuut.
Aristizábal Pino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno. Aristizábal Pino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niżnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aristizábal Pino springt en kopt de bal. Önür bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Osmančević kan de bal niet met de borst controleren. Montaño onderschept slim de pass. Montaño passt de bal in één keer door. Valero is nu in balbezit. Valero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIABLOS 61%, Ralsy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DIABLOS - Ralsy 1:1

49e minuut.
Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero geeft de bal voor. Daar is Gaona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel. Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiriţă komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Montaño speelt de bal door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero schiet op doel. Villablanca bokst de bal weg. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ralsy 2:1

56e minuut.
Óváry passt de bal zonder na te denken. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Aristizábal Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Ciocan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jurado passt de bal met de wreef. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Moreno is nu in balbezit. Aristizábal Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Poczta geeft een lange en hoge pass. Valero rent richting de bal. Valero draait met de bal, schiet en ... Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Poczta rent richting de bal. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero geeft een hoge lob. Scimitarra kan de bal niet met de borst controleren. Scimitarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ciocan speelt de bal door. Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Poczta verovert de bal door een tackle van achteren. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wanczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIABLOS - Ralsy 3:1

80e minuut.
Sarduy komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk geeft een hoge lob. Poczta onderschept slim de pass. Sarduy rent richting de bal. Sarduy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIABLOS 50%, Ralsy 50%.
DIABLOS - Ralsy 3:1