Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataque e Injusticia Ralsy
E.M.H. Tactiek el regreso
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 64
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Travanca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. Opacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 0:1

2e minuut.
Aristizábal Pino onderschept slim de pass. Aristizábal Pino met een sublieme pass. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 0:2

4e minuut.
Achucarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Achucarro met een sublieme pass. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. Opacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 0:3

6e minuut.
Henriquez speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado probeert naar een medespeler te passen. Aristizábal Pino is nu in balbezit. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een lange en hoge pass. Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap. Opacki bokst de bal weg. Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Opacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Achucarro rent richting de bal. Achucarro geeft een hoge lob. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. Aristizábal Pino is nu in balbezit. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap. Opacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry passt de bal in één keer door. Jurado probeert naar een medespeler te passen. Aristizábal Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik met een sublieme pass. Jurado is nu in balbezit. Jurado geeft een lange en hoge pass. Aristizábal Pino springt en kopt de bal. Opacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Casalini geeft de bal voor. Inworp. Jurado met de inworp. Niżnik geeft de bal voor. Aristizábal Pino springt en kopt de bal. Opacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Aristizábal Pino heeft problemen om de bal te vangen. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi schiet op doel. Opacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Achucarro met een sublieme pass. Óváry is nu in balbezit. Óváry passt de bal in één keer door. Aristizábal Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ... Opacki bokst de bal weg.

37e minuut.
Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ojopi de bal. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Opacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 0:4

40e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik passt de bal met de wreef. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi onderschept slim de pass. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Poczta speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado passt de bal met de wreef. Aristizábal Pino is nu in balbezit. Aristizábal Pino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 72%, Ralsy 28%.
Ataque e Injusticia - Ralsy 0:4

47e minuut.
Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona begaat een overtreding. Travanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Travanca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Řepa maakt een snoekduik en kopt de bal. Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 1:4

49e minuut.
Jurado rent richting de bal. Jurado passt de bal zonder na te denken. Aristizábal Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ... Opacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 1:5

54e minuut.
Osmančević verovert de bal door een tackle van achteren. Osmančević passt de bal in één keer door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft een lange en hoge pass. Aristizábal Pino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Torbiński passt de bal zonder na te denken. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 2:5

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bagietas stond buitenspel. Sagaz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Opacki met een sublieme pass. Chuvé kan de bal niet met de borst controleren. Chuvé passt de bal met de wreef. Torbiński is nu in balbezit. Torbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Torbiński speelt de bal door. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz passt de bal met de wreef. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 3:5

74e minuut.
Torbiński is nu in balbezit. Torbiński passt de bal in één keer door. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Villablanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Ralsy 4:5

82e minuut.
Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Jurado rent richting de bal. Jurado passt de bal in één keer door. Aristizábal Pino rent richting de bal. Aristizábal Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Niżnik passt de bal met de wreef. Óváry rent richting de bal. Óváry met een sublieme pass. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Travanca de bal. Travanca passt de bal zonder na te denken. Torbiński probeert naar een medespeler te passen. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 60%, Ralsy 40%.
Ataque e Injusticia - Ralsy 4:5