Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galactico$ Franja Negra FC
MR. Mou Tactiek 442
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen adequate


20e minuut.
Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles geeft een lange en hoge pass. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry schiet op doel. Balmelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Franja Negra FC 1:0

28e minuut.
Aurigi is nu in balbezit. Viera begaat een overtreding. Aurigi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aurigi rent richting de bal. Aurigi draait met de bal, schiet en ... Balmelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aurigi de bal. Aurigi schiet op doel. Balmelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Franja Negra FC 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carles met een snelle inworp. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft een hoge lob. Aurigi maakt een snoekduik en kopt de bal. Balmelli bokst de bal weg.

38e minuut.
Aurigi is nu in balbezit. Aurigi passt de bal met de wreef. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Franja Negra FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 40%, Franja Negra FC 60%.
Los Galactico$ - Franja Negra FC 3:0

57e minuut.
Morel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefebvre met de inworp. Cataldo rent richting de bal. Cataldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz met een sublieme pass. Aurigi is nu in balbezit. Aurigi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carles neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Santacruz de bal onder controle te krijgen. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry geeft de bal voor. Paal!

68e minuut.
Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry passt de bal met de wreef. Aurigi is nu in balbezit. Aurigi draait met de bal, schiet en ... Balmelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Franja Negra FC 4:0

81e minuut.
Montiel rent richting de bal. Montiel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Viera de bal onder controle te krijgen. Aurigi is nu in balbezit. Aurigi draait met de bal, schiet en ... Balmelli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 43%, Franja Negra FC 57%.
Los Galactico$ - Franja Negra FC 4:0