Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galactico$ Ataque e Injusticia
2024 Tactiek E.M.H.
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 53.8
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Torbiński speelt de bal door. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Travanca probeert naar een medespeler te passen. Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bagietas rent richting de bal. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas schiet op doel. Cunha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 0:1

11e minuut.
Doeltrap. Məhəmmədov trapt de bal weg van het doel. Bastos kopt de bal weg. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Məhəmmədov trapt de bal weg. Chuvé kopt de bal weg. Klungelig pakt Plá de bal. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Takahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé onderschept slim de pass. Chuvé met een sublieme pass. Řepa is nu in balbezit. Řepa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bastos rent richting de bal. Bastos speelt de bal door. Travanca met een sublieme pass. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cunha trapt de bal weg. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 0:2

23e minuut.
Travanca rent richting de bal. Travanca passt de bal in één keer door. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepa schiet op doel. Cunha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 0:3

29e minuut.
Jelenić met de inworp. Daar is Villagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra geeft een lange en hoge pass. Funkel krijgt zijn hoofd ertegen. Opacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:3

36e minuut.
Ciemny rent richting de bal. Ciemny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takahashi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelenić geeft een lange en hoge pass. Opacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opacki probeert naar een medespeler te passen. Chuvé kopt de bal weg. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Cunha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:4

39e minuut.
Caballero rent richting de bal. Torbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Torbiński geeft een hoge lob. Bagietas springt en kopt de bal. Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Travanca heeft problemen om de bal te vangen. Travanca geeft de bal voor. Bagietas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 70%, Ataque e Injusticia 30%.
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:4

49e minuut.
Torbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Torbiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bruycker de bal. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:5

50e minuut.
Travanca probeert naar een medespeler te passen. Barchini is nu in balbezit. Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:6

59e minuut.
Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka geeft een hoge lob. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Bagietas rent richting de bal. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Travanca is nu in balbezit. Travanca geeft een lange en hoge pass. Torbiński geeft een lange en hoge pass. Cunha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Jelenić rent richting de bal. Torbiński onderschept slim de pass. Torbiński probeert naar een medespeler te passen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bastos geeft de bal voor. Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca geeft een hoge lob. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sagaz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bagietas geeft een hoge lob. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Barchini ... Strafschop! Barchini krijgt een gele kaart. Sagaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagaz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cunha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:7

85e minuut.
Caballero passt de bal zonder na te denken. Takahashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelenić met een sublieme pass. Funkel rent richting de bal. Funkel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Sagaz de bal. Sagaz passt de bal zonder na te denken. Torbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbiński geeft een lange en hoge pass. Bagietas springt en kopt de bal. Cunha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sagaz rent richting de bal. Sagaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 71%, Ataque e Injusticia 29%.
Los Galactico$ - Ataque e Injusticia 1:8