Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro Olimpia Salamandras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Salomón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez rent richting de bal. Lovera onderschept slim de pass. Lovera draait met de bal, schiet en ... Takahashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salinas is nu in balbezit. Salinas draait met de bal, schiet en ... Artaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro - Olimpia Salamandras 1:0

7e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft een hoge lob. Lloret heeft problemen om de bal te vangen. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Dominguez Dibb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo geeft een hoge lob. Burt is nu in balbezit. Burt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cerro - Olimpia Salamandras 1:1

31e minuut.
Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lovera is nu in balbezit. Met opzet legt Salcedo zijn tegenspeler op de grond. Salcedo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Burt de bal onder controle te krijgen. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cerro - Olimpia Salamandras 1:2

36e minuut.
Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas is nu in balbezit. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cerro - Olimpia Salamandras 2:2

39e minuut.
Lloret passt de bal zonder na te denken. Bertoni probeert naar een medespeler te passen. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro 67%, Olimpia Salamandras 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cerro - Olimpia Salamandras 2:2

62e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Bertoni rent richting de bal. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bertoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bertoni kan niet meer verder spelen. Leoz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Leoz de bal. Leoz geeft een lange en hoge pass. Daar is Burt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burt haalt uit met een fantastische trap. Dominguez Dibb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro - Olimpia Salamandras 2:3

68e minuut.
Irala met een snelle inworp. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera geeft een lange en hoge pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Leoz rent richting de bal. Leoz met een sublieme pass. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel. López probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lloret trapt de bal weg van het doel. Salinas rent richting de bal. Maidana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maidana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro 57%, Olimpia Salamandras 43%.
cerro - Olimpia Salamandras 2:3